Το “Astronio Bar Quiz” πάει …Πολυτεχνείο!

Τους τελευταίους δύο μήνες οργάνωσα τρεις βραδιές σε μπαρ με τίτλο Astronio Bar Quiz. Σκοπός των βραδιών αυτών ήταν να καταφέρω να συνδυάσω έναν τομέα που φαίνεται δύσκολος για πολλούς, την αστροφυσική, με τη διασκέδαση και το παιχνίδι. Το κοινό οργανώνεται σε ομάδες και στη συνέχεια απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν την αστροφυσική. Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιείται ο τελικός όπου διαγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες.

Στιγμιότυπο από το τρίτο Astronio Bar Quiz, στο “Barazz”

Και στα τρία Astronio Bar Quiz η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ εντυπωσιακή καλύπτοντας τις διαθέσιμες θέσεις μέσα σε 20 λεπτά!
Όπως θα δείτε στο υλικό που ανέβασα σε instagram και facebook περάσαμε πάρα πολύ ωραία.

Βλέποντας ένα βίντεο στο πρώτο Astronio Bar Quiz

Αυτή τη φορά όμως το Astronio (Bar) Quiz θα πραγματοποιηθεί στο TEDx του Πολυτεχνείου στην Αθήνα! Στα πλαίσια ενός workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αστρονομικές τους γνώσεις, έστω και χωρίς ποτό! Οι οργανωτές της εκδήλωσης με ενημέρωσαν ότι οι θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί, αλλά μην ανησυχείτε, θα πραγματοποιηθούν σίγουρα κι άλλα Astronio Bar Quiz μέσα στους επόμενους μήνες, τα οποία ανακοινώνονται σε instagram και Facebook.

Περισσότερα για το TEDx του ΕΜΠ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Comments are closed.