Κυκλοφόρησε το βιβλίο “Προς τ’ άστρα”

Φίλοι μου, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμένα! Το βιβλίο μου με τίτλο «Προς τ’ άστρα» βρίσκεται πλέον στα βιβλιοπωλεία! Αποτελεί μια εισαγωγή στον μαγευτικό κόσμο της Αστροφυσικής και περιλαμβάνει όλα όσα με ενθουσιάζουν σχετικά με τη μελέτη του διαστήματος, από τα εξωτικά φαινόμενα των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος μέχρι τις μαύρες τρύπες και την αναζήτηση εξωγήινης ζωής. Το έγραψα με πολύ κόπο και πολλή αγάπη και ελπίζω να σας κρατήσει δημιουργική συντροφιά!

Μερικές πληροφορίες για το βιβλίο:
-Εκδοτικός οίκος: Κάκτος Εκδόσεις
-Για να αναδειχθούν και να γίνουν κατανοητά τα φυσικά φαινόμενα που περιγράφονται, έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω από 100 εικόνες και πίνακες, με τουλάχιστον 40 από τις εικόνες να είναι έγχρωμες. Η εικονογράφηση έγινε από την εξαιρετική Μαίη Σταθοπούλου. (May Elf Art)
-Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, μικρά και μεγάλα, καθώς και στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου. Η πρότασή μου είναι να το ζητήσετε από τα τοπικά σας βιβλιοπωλεία.
-Στην Κύπρο θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία από τα μέσα Ιανουαρίου.
-Εάν είστε κάτοικος εξωτερικού, υπάρχουν αρκετά βιβλιοπωλεία που στέλνουν βιβλία στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων αλυσίδων και του εκδοτικού οίκου.
-Το βιβλίο απευθύνεται στο ευρύ κοινό, σε ηλικίες 14+.
-Αριθμός σελίδων: 280, τύπος χαρτιού: Velvet.

Για να αποφευχθεί η σύγχυση με βιβλία που έχουν παρόμοια ονόματα σιγουρευτείτε ότι ο εκδοτικός οίκος είναι ο Κάκτος. Επίσης, στο Έκτακτο Live 3 απάντησα σε αρκετά από τα ερωτήματά σας σχετικά με το βιβλίο. Ελπίζω να φτάσει μακριά, καλές γιορτές σε όλους!

Comments are closed.